Header afbeelding

Maatwerk voor zonwering in Middelharnis

Bent u op zoek naar zonwering voor in uw huis of tuin en wilt u deze graag van hoge kwaliteit? Dan bent u bij De Korte Zonwering uit Middelharnis aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk voor uw zonwering. Hierbij worden alle maten opgemeten met geavanceerd meetapparatuur, zodat alles op de millimeter na klopt. Mocht het naderhand toch niet helemaal passen, dan zorgen wij voor vervanging! Onze gediplomeerde monteurs hebben al jarenlang ervaring en weten precies wat ze doen. Wat voor u een lastige taak is, doen zij in een handomdraai.


Gepersonaliseerd maatwerk

Iedere gevel is anders, ieder interieur heeft een andere stijl en ieder persoon heeft een eigen smaak. Het leveren van maatwerk voor de zonwering houdt daarom niet op bij alleen de juiste maat en het inmeten van uw raam of gevel. Ook kleuren, materialen en soort bediening kunt u zelf bepalen.


  • Zonwering: eerst is het belangrijk uzelf af te vragen wat voor soort zonwering u wilt. Hebt u een scherm nodig voor in de tuin of bent u meer op zoek naar gordijnen voor in huis?
  • Kleur: kleuren zijn heel persoonlijk. Waar de een geniet van een zachte tinten, wordt de ander blij van donkere kleuren.
  • Materiaal: het materiaal van een zonnescherm is erg belangrijk. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en goed te onderhouden. Wij geven u daarover advies, maar uiteraard bent u vrij om te kiezen.
  • Bediening: wilt u geen omkijken hebben naar uw zonnescherm? Kies dan voor een automatische bediening met zonnesensor. Hebt u toch liever zelf de controle? Een handmatige of elektrische bediening is dan meer iets voor u.

  • Wist u dat het inmeten van uw zonwering geheel gratis is als u uw zonnescherm bij ons besteld.


    Mogelijkheden bespreken in Middelharnis

    We bespreken graag alle mogelijkheden met u in onze showroom in Middelharnis. We geven advies op maat. Ook het onderhouden van uw schermen, kunt u door ons laten doen. Maatwerk voor uw zonwering leveren is onze favoriete taak!