Serrezonwering

Serrezonwering Middelharnis

In uw serre kan de temperatuur hoog oplopen, vooral in de zomermaanden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Voor serres zijn er speciaal op maat gemaakte zonwering, die de warmte van de zon wegneemt. Graag denken wij met u mee voor een passende oplossing.

Gesloten of open serre

Op een geheel gesloten serre raden wij u aan de zonwering buiten op het dak te plaatsen. Hierdoor houdt u de zon buiten van het glas. Bij een open veranda dak kan het gekozen product ook onder het dak geplaatst worden.

Een serrezonwering wordt ook wel verandazonwering genoemd. Met behulp van een zon- of windautomaat voorziet u uzelf van extra comfort. Hiermee zorgt u ervoor dat de serre in uw aanwezigheid en afwezigheid een aangename temperatuur behoud. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook verkleuren van uw interieur voorkomt. Met een zon- of windautomaat is de serrezonwering ook beschermd tegen harde windstoten.

Serrezonwering voor binnen

Wij leveren ook serrezonwering voor binnen. Dit wordt met een speciaal ophangsysteem aan de binnenkant gemonteerd. Uw serre krijgt door het plaatsen van een zonwering een extra mooi effect en zorgt voor een goede regeling van het zonlicht.

Wij nodigen u graag uit in onze vestiging te Middelharnis om de zonweringen te bekijken. Wij helpen u graag met het adviseren van een oplossing.