Header afbeelding

Onderhoud

Als u lang wil blijven genieten van uw zonwering, is periodiek onderhoud een vereiste. U kunt hiervoor een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Op basis van de soorten en omvang van de zonwering in en aan uw huis, wordt een contract op maat gemaakt. Jaarlijks controleren we de mechanische onderdelen op hun werking. Voeren direct klein herstel uit. We controleren het doek en de bevestiging daarvan. We checken tal van technische aspecten van het frame en de montage. Naast periodiek onderhoud, kunt u ook voor reparatie en herstel bij ons terecht.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Slecht onderhoud en vervuiling kunnen een krakende en piepende zonwering tot gevolg hebben. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden de machine delen aan een uitgebreide inspectie onderworpen. Mogelijke defecten worden direct hersteld. Vuil en schimmel kunnen echter leiden tot verdere beschadiging van uw buitenzonwering. Vandaar dat wij naast onderhoud, ook reiniging van de zonwering aan onze relaties aanbieden.

Vanzelfsprekend kunt u in onze showroom terecht voor een keur aan voor de zonwering geschikte schoonmaakmiddelen. Het scheelt u echter heel veel tijd en werk ons de schoonmaak van uw buitenzonwering te laten verzorgen. Ook daarvoor kunt u - net als voor het onderhoud - een contract bij ons afsluiten.