Header afbeelding

Kostenopgave zonwering

Het opvragen van een kostenopgave voor uw zonwering brengt geen verplichtingen met zich mee. Evenmin worden hier kosten voor in rekening gebracht. Op basis van de opgave van de kosten, kunt u kiezen welke binnen- of buitenzonwering uw woning gaat sieren. Het budget dat u gereserveerd heeft voor de zonwering, vormt voor ons - naast uw eisen en wensen - het uitgangspunt voor een advies op maat. De prijzen die wij voor reguliere modellen zonwering rekenen, zijn scherp en inclusief montage, aflevering, fabrieksgarantie en btw. U wordt door ons dus niet achteraf onaangenaam verrast met verborgen kosten. In onze speciaalzaak houden we regelmatig acties waarbij diverse typen zonwering tegen wel zeer lage kosten worden aangeboden.

Speciale acties

U wil zonwering aanschaffen maar weet nog niet precies welke? Bepaal of u zonwering voor in uw huis wenst, voor aan de buitenzijde of een combinatie daarvan. Noteer de maten van de ramen waar u zonwering voor nodig heeft. En kijk even waar de zon het felste brandt en u dus de zwaarste mate van zonwering nodig heeft. Kom vervolgens langs in onze showroom en laat u vrijblijvend van advies voorzien. Daar kunt u zich niet alleen laten informeren over de vele mogelijkheden en toepassingen in zonwerende oplossingen voor binnen en buiten. Ook kunnen wij u van een passend advies voorzien en ter plekke een kostenopgave voor de door u gewenste zonwering overhandigen.

Informeer bij uw bezoek ook altijd even naar onze speciale aanbiedingen. Doordat wij binnen- en buitenzonweringen in grote aantallen inkopen, kunnen we u voor deze typen zonwering een extra interessante kostenopgave doen.